četrtek, 19. november 2015

Trije zimski botri 2015

Tudi letos bomo sodelovali v tej zgodbi.
Lepo vabim tudi vas, da se po svojih močeh odzovete na klic, zato posredujem kar pismo organizatoric,

Hvala!


Spoštovani,
po letu dni se vam vnovič oglašamo, saj se bliža praznični december. Žal je med nami še vedno preveč otrok, za katere prazniki niso tako veseli in čarobni, kakor bi morali biti.
Z vašim sodelovanjem in pomočjo smo lansko leto obdarili 1.100 otrok, leto prej pa 550. Paleta daril je bila raznolika. Priboljški, igrače, šolske potrebščine, higienski pripomočki, knjige, hrana, topla oblačila in obutev, glasbila in športni rekviziti, s katerimi ste jim omogočili kakovostno preživljanje prostega časa. Predvsem pa smo jim obudili vero v to, da nekje obstaja nekdo, ki mu tudi v najhujših trenutkih lahko zaupajo svoje skrite želje.

Tudi letos bomo svoj čas in energijo posvetile akciji 'Trije zimski botri', zato vas spet vabimo k sodelovanju.

Tako kot v minulih letih želimo otrokom iz socialno in ekonomsko ogroženih družin polepšati praznične dni in zanje pričarati Miklavža, Božička in dedka Mraza.

Akcija bo potekala po ustaljenem in preverjenem sistemu:
- od Zveze prijateljev mladine Moste-Polje (ki bo delovala kot koordinacijsko središče za Zveze iz vse Slovenije) bomo dobile pisma oz. želje otrok,
- pisma bomo razdelile med vse, ki se boste odločili za sodelovanje,
- vsak sodelujoči bo poskrbel, da bo po svojih zmožnostih za otroka oz. otroke kupil tisto, kar si želi oz. želijo. 

Če želite sodelovati, nam do 30. 11. 2015 pišite na elektronski naslov zeljeotrok2015@gmail.com in nam sporočite, če bi želeli v akciji sodelovati. Sporočite nam tudi, koliko otrok želite obdarovati, me pa vam bomo poslale njihova pisma.

Kupljena darila bomo zbirale v skladišču na Viču v Ljubljani (natančne datume sprejemanja daril bomo sporočile pozneje). Najkasneje do 15. 12. 2015 bomo vsa zbrana darila dostavili v izpostave Zveze prijateljev mladine po vsej Sloveniji.

Upamo, da se boste tudi letos odzvali povabilu in skupaj z nami pričarali otrokom nasmeh na obraz!
Ana, Alia in Vanja

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Dej mi kej lepega povej... :)
Žaljivi in nesramni komentarji bodo izbrisani.