četrtek, 19. februar 2009

Lepi miškec moj

Letos Januarja mi je pa že povsem zmanjkalo moči, energije in volje za delo, študij in pospravljanje. Na srečo je tale naš februar le pokazal malce lepši obraz kot začetek zime in takoj ko so se polepšali dnevi sem tudi jaz dobila nov zagon.
Tudi v službi se je oblikovala ena luštna ekipa z katero je veselje delati.
Le za študij sem pa še vedno v minusu z časom in voljo. Pa še po talenti, so nam p začetnih bolj enostavnih izpitih za konec leta prišparalai same cvetke. Začenši z metematiko s statistiko, nato še s financami in še tja do sredine julija so nam zavlekli študij. OOOjojo, to bo še veselo.





Še dobro da me po napornem dnevu doma pričaka tale srček in me potem že navsezgodaj zjutraj tudi vrže iz postelje (da ne bi zamudila prelepega dneva seveda. :))

Danes sem ga deloma izkoristila tudi za malce rekreacije. Na odlično urejeni progi na Vojskem sem pretekla nekaj kilometrov, vmes med umikanjem enmu profiju še (prav po svinjsko) padla. Tako da bolečine jutri sigurno bodo. Nekaj tistih ta fajn v mišicah in malo tistih ta malomanj fajn v trtici.

5 komentarjev:

  1. Hmmm, imaš pa podoben študij kot jaz. Tudi meni se začne drug teden poslovna matematika s statistiko, pa potem finance, pa ekonomija..., res sami zanimivi predmeti :(

    OdgovoriIzbriši
  2. Anita povej mi, kako ti sploh znese vse skupaj? Ker se moram tudi sama začet učit zdej, pa pojma nimam kako naj si uskladim vse skupaj.
    Kdaj se učiš? Zvečer, ko gre Enej spat?
    Dobra si veš, svaka ti čast :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. @Evy: Doba Vpsm. :)
    @Špela T.: Iii kako? Vedno težje. Vsak dan manj energije imam za vse skupaj. Učim se pa največkrat med vikendi, zvečer ne zmorem. Pa še tisto grem za vsak izpit enkrat čez gradivo, kaj več mi pa ne znese. Na srečo mi delovne izkušnje kr precej pomagajo. Običajno pa so kot del izpita priznane tudi tedenske vaje, tako da če pišeš izpit 6 imaš na koncu zaključeno cca. 8 kar je za moje pojme čist odlično.

    OdgovoriIzbriši
  4. Aha jaz hodim pa na VSŠ Hera, Ekonomist

    OdgovoriIzbriši
  5. Ma pridna si Anita, ni kaj ;-) Jaz še kar zbiram energijo da se vržem med knjige.
    Pa saj bo že nekako, bo pa potem lepše, ko bo vse to za nami kajne?
    No lepo se uči :-)

    OdgovoriIzbriši

Dej mi kej lepega povej... :)
Žaljivi in nesramni komentarji bodo izbrisani.