četrtek, 2. marec 2017

40 dnevni post 2017

Juhej,
spet je pred nami postni čas in letos se ga prav veselim.

Po enem letu žrtvovanju prostega časa za potrebe All little Rockstarsov in naše Etsy trgovine in Amazon trgovinice in učenja o Instagramu, Facebooku, ključnih besedah, SEO, promocijah, Etsy pravilih, Amazon pravilih,.... sem se odločila, da tokratni post posvetim sebi in svojemu "wellbeeingu". Trgovinica lepo raste, nisem še ponosna nanjo, sem pa ponosna na to, kaj vse se je že zgodilo, navkjljub omejenemu času, ki ji ga namenjamo.

Med tem postom moram popraviti vso (vsaj nekaj) škodo, ki sem si jo naredila med enoletnim sedenjem na kavču. Moram shujšati vsaj toliko, da bom lahko spet oblekla še kaj poleg največje trenerke. Moram se spraviti v kondicijo, da bom lahko tekala za mulci in mogoče spet pretekla vsaj 10 km. Tako da odslej si bom vsak dan vzela vsaj pol ure zase in bom telovadila, delala jogo, tekla ali hodila. PIKA.

Poleg tega pa sm se odrekla še kruhu, krompirju in sladkorju. Saj ne da se ne bi tega odrekla vsak dan v zadnjem letu. Ampak me ponavadi že pri zajtrku mine, če ne pa vsaj pri kosilu. Ne vem zakaj je drugače če se gre za post. Ampak to dejstvo bom izkoristila v svoj prid. en dan je že uspešno za mano. :)

Stranski produkt pa bo seveda tudi nadgradnja Eko posta iz lanskega leta. :)

Še eno Algejo sem dobila v test. Algea fit. Menda pomaga tistim, ki smo po zajtrku še vedno lačni. Bomo videli. Poročam. :)

Zdaj se grem pa družit s čudovito Adrienne. 





4 komentarji:

  1. Moram, moram... Toliko tega je, kar moramo. Komu na čast? A ko gre za lastno zdravje, trikrat podpišem!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, res je.
      Vsemu ostalemu dovolimo da se vrine pred naše dobro počutje.

      No moji letošnji "morem" so namenjeni temu, da se bom počutila bolje in moram povedati da se že po treh dneh počutim bolje, čeprav sem si tudi že malce skozi prste pogledala. :)

      Izbriši
  2. Za zajtrk poskusi ovseno kašo in chia puding, to še kar nasiti in ni kruh;) jaz sem ponavadi hitro lačna po zajtrku, razen, kadar ga sploh pozabim pojest:) jaz sem tudi odločna, da se več gibljem, ampak se trenutno zaradi manjših zdravstvenih težav ne morem in sem prav jezna. KOmaj čakam, da grem spet na svoje sobno kolo (ki ga imam rada, ker so tu zime dolge, pa še berem lahko na njem medtem, ko švicam;)) (ne vem pa, če sem dovolj efektivna ... )

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O hvala, ja ponavadi to jem. No, chia puding mi je bolj za sladico.
      Sicer pa ovsene kosmiče z jogurtom ali mlekom in sadjem, ali pa skuto s sadjem. To sploh ni problem, problem je, ker ponavadi predolgo čakam in potem rabim nekaj zelo na hitro in potem pade kruh. :/ Sicer pa sem si zdajle že prilagodila in si dovolim jesti kruh za zajtrk. :)

      Izbriši

Dej mi kej lepega povej... :)
Žaljivi in nesramni komentarji bodo izbrisani.