petek, 29. julij 2016

Fotošut: Rene in Arne

Kot da nismo imeli letos in lani že dovolj težav z zdravjem, 
smo pobrali še take bolezni, za katere sploh nismo vedeli, da obstajajo.

Tako smo v začetku junija morali ostati doma in hop na antibiotike zaradi impetiga v črevesju.
Menda je to isti virus kot pri angini, le da se običajno naseli na kožo in ga lahko prepodiš z antibiotično kremo, no pri nas se je naselil v črevesje in smo morali na več kot 14 dnevno antibiotično kuro.

Menda se tovrstni impetigo ni preveč nalezljiv, saj je potrebne direkten stik iz ...r.t.. v usta, ampak ker je pri nas to sovpadalo z Arnejevim odvajanjem od pleničk in khm...nekoliko otežkočeno higieno doma, se je očitno lahko tudi to zgodilo.

Taka bolezen seveda ni hec in jo je potrebno z vso resnostjo, saj lahko priplje do velikih težav, če se je ne zdravi pravilno. Vseeno pa ima tudi svoje zabavne prednosti.

Naprimer, zbujanje otrkok za antibiotike, dve uri po tem ko so zaspali. Ohoho,... kako sem se včasih krohotala, ko so sta mi v spanju pripovedovala zgodbe, podila zmaje, jedla torto in mahala z rokami.

Majn zabavni del, je njuna neizmerna ljubosumnost. Eno naročje ni dovolj. Kdo bo prvi, kdo bo bolje, kdo bo hitreje... včasih sem že pošteno pihala skozi ušesa. :)
Še manj zabavni del je, kako oba naenkrat pripraviti do popoldanskega spanca. Ker takrat se imata pa strašno rada in se strašno zabavata.

Tako kot na fotkah... :)











Ni komentarjev:

Objavite komentar

Dej mi kej lepega povej... :)
Žaljivi in nesramni komentarji bodo izbrisani.