sreda, 2. marec 2016

Zimske počitnice

Jp, jp...

Počitnice smo preživeli čisto tako kot smo predvidevali.

En dan na snegu.
Arne prvič na smučkah, Rene drugič, Enej prvič alpsko smučal s tekaškimi smučkami, predvsem pa na sankah. In najbolj grozno kosilo preteklih nekaj let zagotovo. Beli kamen na Vojskem. Fuj. Ne priporočam. Renejeva izjava, ko je poskusil juho: "Sm mislu de bu dobru."

Še en dan v Ljubljani (ta veliki štirje). Na razstavi Čoveško telo (luštno, čisto nič srhljivo, strašljivo...), v zvezdi na tortici, V Citiparku na hitro mimo Lego razstave, malce šopinga in njami večerja v Kitajski.

Večino dni pa, po zaslugi vremena, doma, na kavču. Pred televizijo, za računalnikom, na telefonih, ob puzzlah, igrah, knjigah... eh klinc, tudi to včasih paše.

Tik pred zdajci je še mene ena mini trebušna viroza napadla, tako sem soboto, namesto da bi pekla Davidu torto, ali tekala po Slivnici gor in dol, preživela med wc-jem in kavčem.

Šele v nedeljo smo si privoščili en res lep izlet, malce morje povohat.

Ustavili smo se v Poreču, kjer smo se brezciljno sprehajali po potkah ob morju, jedli rib(ic)e, metali kamenje v morje, zganjali norčije, se vozili s skiroji, kolesi in vozički, opazovali veverice (7) in druge živali (žive in mrtve).

Nato smo si privoščili odlično kosilo v piceriji Dali v Poreču. Pica, uštipci, šampinjoni na žaru, pomfri.. vse je bilo zelo okusno in še za večerjo nam je ostalo. Prijeten ambijent, precejšnja gužva. Nam je ravno uspelo dobiti še zadnjo mizo, vsi ostali so čakali vsaj po 15 minut. Tudi čakali smo na hrano precej dolgo, a se je splačalo.

Po kosilo pa še za nekaj ur v bazen v hotel Diamant. Tudi tu so bili zelo prijazni. Ker nismo imeli gotovine, do bankomata pa bi se morali sprehoditi čez celo avlo hotela, so nam kar malce skozi prste pogledali. Nad Valamarjevimi hoteli smo itak vedno navdušeni.


Lej kaka poza, se vidi da hodim na telovadbo. :)


Hop gor, malce sem pa cvikala, da se zataknem s prsti in telebnem na nos v plitvino. :)


Vodi au, a?


Pravzaprav sem fotografirala veverico. Meh, tudi drevo ni slabo. :)










6 komentarjev:

Dej mi kej lepega povej... :)
Žaljivi in nesramni komentarji bodo izbrisani.