sreda, 3. september 2014

Poletja ni več

Šala dneva. Poletja sploh ni bilo.

Ko smo se vrnili z dopusta, smo vsem razlagali, da letos pa ni bilo tako lepo vreme kot ponavadi. Je bilo malce mrčasto. Mrčasto, mrčasto... ko bi vedeli kakšno srečo smo imeli.

Verjetno se je tokrat prvič zgodilo, da niti enkrat v celem poletju nismo šli v Belo, vsaj ne, da bi se kopali.
Je bilo pa zato toliko bolj sproščeno.
Nikamor se nam ni mudilo, nikamor nismo hodili, vsaj ne med tednom, ko smo bili sami. Kak sprehod, kak obisk, otroci pa so lahko v miru spali doma.

V glavnem smo se imeli prav lepo. Nič nisem pričakovala zato se tudi iz tira nisem pustil vreči. Itak sta se pa Rene in Enej ves čas nekje potepala. Nekaj časa sta dopustovala na morju, vsake toliko sta pobegnila h Noni in Nonotu ali Staratu in Starimami. Nekaj dni smo tudi mi imeli Maksa in Erika na počitnicah. Veliko so igrali fuzbal, ki je trenutno daleč najbolj priljubljena aktivnost pri nas. Malce smo kuhali. Na koncu smo si privoščili še kratek dopustek v Prekmurju in september je tu.

Sonce (?) je tudi tokrat vzpodbudilo male celice h rasti in tudi tokrat so prerasli vsa oblačila, ki so jim bila še junija prav. Eneju je izpadel še četrti zob, Arneju je zrasel še četrti zob, splazi se povsod, najraje bi že kar stal (sam, brez opore) ker ob opori stoji že cel mesec. Rene je še vedno ista faca, vsak dan bolj samostojen in sposoben. In tarata ta.. končno prvič v vrtcu. Četrtek in petek na uvajanju, ponedeljek in torek že bolan, danes pa spet za dve urici. Malce je jokal, ampak mislim, da ne bo hujših težav. Le malce se mora udomačiti.









5 komentarjev:

  1. Uglaunem, uziwancija, se mi zdi.. wreme je usaku lipu.. glaunu, de si ga sam nardis;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Anita, a ti ure in ure čakaš s fotkotom v roki na take luštne ksihtke svojih otrok?? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ha, ha... ja točno tako. :)

      No, ne ravno. Je pa fotoaparat vedno pri roki ko počnejo kaj zabavnega. :)

      Izbriši

Dej mi kej lepega povej... :)
Žaljivi in nesramni komentarji bodo izbrisani.