torek, 27. maj 2014

Tekaški dnevnik: Teden 12

Jao, jao... motivator pa tak, ko vsak teden z večjo zamudo objavljam plan treninga za naprej.
No, ampak sej na spletu se najde vse in računam na to, da ne visite doma in čakate na mojo objavo. :)

Pretekli teden je pri meni minil aktivno. 11- sva pretekli skupaj z Veroniko, pod večer, lepo na izi v hladu. Počasi in z užitkom, s pulzom okrog 130. Res super.
Potem sem imela nekaj problemov z logistiko in sem mirovala kar do sobote, ko sem odtekla svojih 40 minut kar spotoma, ko sem tekla do None in Nonota na kosilo. Po kosilu pa sva še z Nono Jožico in Arnejem prehodile lep krog.
Ker sem imela ravno priliko, pa sem zamujen čas, nadoknadila še v nedeljo in sem odtekla še na eno kosilo, prvič na Ključe. Kar dobro mi je šlo. Precej počasneje kot prej ampak to je logično.

Poleg teka pa sem v tem tednu začela še z vadbo za moč in definicijo, ki jo (predvsem moj trebuh) reees, resss potrebuje. Katja hvala! Sicer čaram, da si vsak drugi dan najdem še dodatne pol urice, ampak ker me po vadbi še dva dni vse, ampak res vse, boli, jih delam z veseljem. Ker je to tista ta fina bolečina. :) Čekitaut.

Kako naprej?
V tem tednu imamo lahek teden, da se pripravimo za finalni teden.
V prvem treningu skrajšamo čas teka za 10 minut, hkrati pa končno izpustimo tisto minutko počitka, za katero smo zdaj že ugotovili, da je itak ne potrebujemo. Če le tečemo dovolj umirjeno, v pogovornem tempu.

Torej:
1. Trening:
50 min teka

2. Trening:
Tecite 10 minut, hodite 1 minuto, 3 ponovitve

3. Trening:
Tecite 15 minut, hodite 1 minuto, tecite 15 minut, hodite 1 minuto, tecite 10 minut

Potem pa, juhej, dočakali smo 13 teden treninga. Za katerega pa sem prepričana, da, za tiste, ki smo zdržali do tu, nikakor ne bo zadnji.

1. Trening:
Tecite 40 minut:

2. Trening:
Tecite 10 minut, hoja 1 minuto, 3 ponovitve

3. Trening:
Udeležite se tekaške prireditve. Se vidimo na cilju! :)))

Pinterest

5 komentarjev:

  1. Dober seznam! :) Gospodična Kayla pa deluje kot ena super motivatorka (prebrala par objav, všeč mi je bila tista o zaupanju vase…) - a to delaš po tem 12-tedenskem programu ali kake druge vaje? Mene so tiste klasične vaje že malo minile, iščem kaj bolj zabavnega...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jp, 12 tedenski program. Teden 2. Aua, aua. :)

      Izbriši
    2. Živjo.
      Tvoj blog spremljam že nekaj let. Bi si pa zelo želela imeti ta program od Kayle, pa ga nikjer ne najdem, tako da bi lepo prosila, če mi ga lahko pošlješ.
      Moj email: mng.sux@gmail.com
      Najlepša hvala! :)
      Lp

      Izbriši
    3. Mng.
      Pogosto dobim kak mail s prošnjami za rzzlične informacije, nasvete, kaka pohvala se najde. Ampak običajno prilepijo zraven tudi kako čistopravo ime, slikico, povezavo na fb... :)

      Izbriši

Dej mi kej lepega povej... :)
Žaljivi in nesramni komentarji bodo izbrisani.