četrtek, 2. maj 2013

Lucija

O ja, tako pa ni težko iti v službo, daleč na primorsko. V dobri družbi!

Pa še ena "to se lahko zgodi samo meni" zgodbica.
Sem bila pri stranki, ki je med mojim obiskom dobila obisk in sem se precej na hitro poslovila.
Naslednji dan doma, hočem oddati neka poročila in začnem iskati torbo z računalnikom. Nikjer je ni bilo, vse sem dvakrat preverila. Avto, dom.
Pa le pokličem tudi to stranko, za vsak slučaj, čeprav sem imela v živo v spominu, kako sem jo pospravila v pritljažnik.  Ja, pri njemu sem pozabila vse skupaj. Zakaj me ni hitro poklical in mi to sporočil, je pa že druga zgodba.













9 komentarjev:

  1. Kuaaaa... Uciri ste bli na murju?!! Mi tut! ..sam mi smo se pa Kopru sprehajel. Bi se pa kamut dabil, ka nisma mil zacrtanih planou :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne, ne...to je bilo že prejšnji teden. Nisem tako ažurna z objavami. :)

      Izbriši
  2. Ej, a ste se morda včeraj okoli 17. ure peljali z avtom v smeri (iz Idrije) prot Sp. Idriji? Sej najbrž sem halucinirala, ampak res se mi je zdelo, da sem vas videla :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaaaa, jaz sem pa vajin AD videla. Le da nisem vedela da je vaš. :)

      Izbriši
  3. Glede na tvoj SMS: jaaaaa, vidla sm' vas!!! Al' sem že prej, ko je bila trasa začrtana via Idrija, Mitju ves čas govorila, da dam je pa Anitka... In pol sem tik pred Idrijo videla avto kakor naš, le da je bil v dark-blue-colour, in sem precej zastrigla z išesi. Zadnji hip sem ujela sliko, za katero bi rekla, da bi kot voznika komot ocenila Davida, sopotnica je bilo bitje ženskega spola s sočnimi očali, zadaj pa neki otroški zicki :-) Skratka, v parih sekundah cela pravljica nakvančkana, da sem pod črto ocenila, da sej' to že ni mogoče :-)

    Ja, v tisti gmoti plastike z grdimi svetlo plavimi nalepkami smo bili mi, vračali smo se iz kobariškega konca, zavili smo še v Tolminska korita, pol' pa hiteli na en obisk v Lj. Kava naslednjič obvezno!!! ;-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ko bolje pomislim, bi morali tisti trenutek za hip zaustavit vaše in naše konje. Kavo bi res lahko popili za prvim grmom, vse potrebno smo namreč imeli pri sebi, tud' kakšen polnozrnat piškot in sok bi se našel :-)

      Izbriši
    2. Ja pa res. :)
      Ko bi človek lahko zavrtel čas nazaj. xoxoxo
      Tudi Alenka je rekla, da jo prav zanima kako izgledaš. :)

      Izbriši
  4. Alenka - a res? :-)
    Alenki kr' povej, da me je njen možek pošteno izprašal po identiteti, preden me je na FB potrdil. In menda sem mu tud' svoj real-life-profil (brez kljuna in peruti) pokazala, samo da bi me spoznal za resnično ;-)

    OdgovoriIzbriši

Dej mi kej lepega povej... :)
Žaljivi in nesramni komentarji bodo izbrisani.