torek, 23. april 2013

6

Letos je prvo leto, ko se je Enej resnično zavedal in se strašno veselil svojega rojstnega dne. Že en mesec prej je štel dneve, razmišljal o željah, o zabavi in o torti. In vsakemu povedal, da bo kmalu star že šest let.

Za darilca sem si jaz želela, čimmanj nepotrebne plastike, čimmanj igrač, ki jih dvakrat pogleda in pozabi nanje. Tako sem ga neopazno nahecala, da si je zaželel šolske torbe, ki jo bo v kratkem potreboval in potrebščin za v torbo. Gostom, pa smo predlagali kar prispevke v evrčkih, s katerimi bo lahko poleti hodil na ure jahanja svojega priljubljenega ponija. To ga res veseli. Mislim, da smo se dobro spomnili pa tudi gostje so bili kar veseli, ker se ni bilo potrebno ubadati s še enim darilom. Vsaj meni to vedno pobere kup živcev.

Ker nikakor ne moremo v naše stanovanjce povabiti vse žlahte in še prijateljev, smo za soboto planirali piknik, tako kot to paniramo vsako leto. Žal je vreme letos planiralo po svoje in čeprav se je na koncu izkazalo, da bi se čisto lepo izšlo, si nismo upali tvegati. Tako smo v soboto povabili žlahto kar domov.
Spet se je jedlo, spet smo delali suši (delal ga je suši mojster Erik), klepetali in pozirali. Kakopak. To je treba obeležiti.











7 komentarjev:

  1. Se vidi po fotkah, da je bila tole čisto prava zabava! Vse najboljše Eneju!

    OdgovoriIzbriši
  2. Vse najboljše!

    A to je bila zebra torta?

    OdgovoriIzbriši
  3. Fajn žurka! :)

    Sam jest, joj jest pa zglidam kat deb bla najmejn u 6. miscu nosečnosti! Je riku Tine: "Maguče mal ponesrečena izbira hlač!" :) :) :)

    P.s.: Ta 6. fotka zmagaa!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Petra, ne se sekirat. Jest že celo življenje zgledam kot da sem v 6 mesecu. :)

      Ja tista ja ta 6 je res za u rom.Foto by Tine, itak. :)

      Izbriši
  4. Čidni sma.. a boma kesna wici kolekcija slik tut dabil?

    OdgovoriIzbriši

Dej mi kej lepega povej... :)
Žaljivi in nesramni komentarji bodo izbrisani.