četrtek, 21. februar 2013

Prvošolček

Poglejte prvi zapis na blogu, dobrih pet let je od takrat in tista mičkena žabica je danes že vpisana v šolo. Anbelivbl.

Ko smo prišli je moral seveda povedati svoje ime, pa ime od atija in od mamice. Potem pa so mu (jim) pripravili še nalogo, ki je bila gotovo nekakšen test in me prav zanima kaj so razbrali iz njega. Izbrati si je moral enega od papirnatih snežakov, ki so bili razporejeni po mizi in pripeti na steno. Nato pa je moral izbrati še barvo papirja, ki je bil že pripravljen za izdelavo snežaka. Po moje so ugotavljali njegove sposobnosti glede na to, kako hitro se je odločil in za katerega snežaka.

Prav res me močno zanimajo rezultati. A mi zna kdo razložiti?

Proceduro vpisa je nato proslavil s čofotanjem v bazenu s stricem Tinetom in njegovo Petro. Užitek na kvadrat. Po plavanju je bil dečko pa tudi uničen na kvadrat. Samo še momljal je ko je prišel domov. Koma.

In to niso bili edini prelomni trenutki v tem tednu. Tudi Rene je doživel svojega.

Včeraj smo peljali Eneja h swizerju, Reneja pa samo zraven, da bo opazoval in bo naslednjič bolj domač. Enej je sicer že prevelik za stolček z volanom, a ker je to edini način, da lahko med striženjem gleda Ninđa Đželve (kar je itak glavni povod za obisk frizerja) je pač sedel v stolčku. Rene pa je ves čas lezel pod ogrinjalo in si ogledoval volan. In ko je Enej opravil svoje je Rene navdušeno zasedel njegovo mesto in še opazil ni, da se mu med vihtenjem volana dogaja tudi nova frizura. Zdaj je pa že taprav pub.








4 komentarji:

  1. Za Eneja sem ta korak, vpis v šolo namreč, pričakovala. Da Rene tako hitro raste, to me pa včasih malo strezni.

    Enej je pravi pozer:)

    OdgovoriIzbriši
  2. A si zihr da ni pomote še za kakšno leto??? Enej v šolo in Rene se rad striže???Težko dohajam, čeprav vem da rastejo hitro...Anita čas je za novega člana:):)

    OdgovoriIzbriši
  3. Joj ja, ko so enkrat prvosolcki, gre vse tako hitro....tvoje2 sta pa prava cedna fantina ♡

    OdgovoriIzbriši

Dej mi kej lepega povej... :)
Žaljivi in nesramni komentarji bodo izbrisani.