petek, 8. februar 2013

Genijalci

Tako dobro nam je šlo vso zimo, zdaj pa sta fanta naenkrat zakuhala.
Komaj kaj povišana temperatura, smrkav nos, kašelj. Ravno toliko da bomo zamudili te praznične lepe dneve. No fanta. Za Eneja smo imeli v načrtu smučanje.

Namesto njega, sem se pa jaz danes čisto slučajno znašla na tečaju teka na smučeh. Pa se mi je zdelo da že vse znam. Pha. Pojma nisem imela. No, to ravno ne, sem pa spoznala za dva nova koraka in izvedela kakšne napake delam. Upam, da mi pride prav že v nedeljo, ko se imam namen po dolgih letih spet udeležiti Bloškega maratona. Bomo videlo kako bo šlo, ker kake dolge ture na smučkah letos še nisem opravila. Računam še na jesensko kondicijo.

Sanjsko lep dan je bil danes na Vojskem. Ko bi le lahko večkrat šla. Tisti, ki ste bili veste o čem govorim. Tisti, ki še niste bili pa morate nujno priti. Ampak ne z letnimi gumami. To ne bo šlo. ;)

Zdaj se pa fotr potepa, Rene spi, midva z Enejem sva pa preprosto genialna.










6 komentarjev:

  1. Ja res je blo super. Držim pesti, da ti v nedeljo uspe. Če pa slučajno ne greš si pa z nama vabljena na 15ko do Trat in nazaj :-).
    Genialcev pa ne poznam, mi boš mogla pobliže predstavit zadevo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Genjalci so super. Bomo vrgl enkrat eno partijo.

      Izbriši
  2. Anita jest bi tut na tečaj, si želim no, koliko bo to izvedljivo pa še ne vem:) Si bila na tečaju na Vojskem? Bodte fajni...čimprej zdravi...

    OdgovoriIzbriši
  3. :) Mi smo bili včeraj vabljni na Vojsko in sva z Manimejkerjem prav debelo gledala na zemljevidu kje je to :)! Vabilo smo zavrnili, ker smo imeli karte za filharmonijo, jo pa juti pičimo na Pokljuko mal tekat.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja pišuka viš, pa bi se sigurno srečali. :)
      Pa drugič ane. Sicer res rabiš nekaj časa da prideš do sem ampak je pa kot v pravljici. Uživajte!

      Izbriši

Dej mi kej lepega povej... :)
Žaljivi in nesramni komentarji bodo izbrisani.