četrtek, 5. april 2012

Prijatelji

Dobro se še spomnim svoje otroške prijateljice, sosede Simone, kako smo cele dneve visele skupaj pred blokom. Kako sva se vsake toliko na smrt skregale zaradi kake banalnosti in se zaklele, da nikoli več ne bova prijateljici in kako je potem že čez pet ali deset minut spet zvonilo na vratih. Pri nas, ali pa pri njih.

Potem smo se preselili in hitro sem dobila nove prijatelje. V bistvu sem jih dobila že ob prvem ogledu stanovanja. In tako je prišla nova najboljša prijateljica Tina, ki je živela tik pod nami. Kaj vse sva skupaj doživele. Ves čas sva tičale skupaj. Se igrale, se učile, gledale filme. Girls just want to have fun, sva si ogledali neštetokrat. Na pamet sva ga znale. Verjetno bi ga znala še zdaj. Dokler se ni Tina preselila.

Nato je prišla Nina in najstniška leta. Gimnazija.  Dirty dancing. Sleepoverji. Prvi poljubi, prvi fantje, prvi... Ja, tudi midve imava veliko skupnih spominov.

In zdaj se je začelo pri nas. Enej in njegov "sošolec" Žan, sta ugotovila, da sta tudi soseda. In zdaj zvoni cele dneve, če ne pri njih, pa pri nas. Prav zabavno bo opazovati razvoj tega prijateljstva.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Dej mi kej lepega povej... :)
Žaljivi in nesramni komentarji bodo izbrisani.