sobota, 17. marec 2012

Tekaški dnevnik 3 - 1

Tokratni trening sem opravila medtem ko so moji fantje žagali svoj popoldanski spanec po napornem dopoldnevu na bazenih in toboganih.

Takoj po kosilu, s polnim želodcem, kar ni najboljša kombinacija. Je bilo pa zato vreme toliko bolj popolno. Ravno prava temperatura za tek v majčki brez rokavov. Zazdelo se mi je, da bi bilo super, če bi imela ura še merilec temperature zraka in sem se odločila, da si bom od zdaj naprej tudi to zapisovala. Je kar zanimiv podatek za statistiko. Tu je bilo kakih 18 - 20°C.

Tekla sem po nasipu, ki se vije mimo kompleksa čateških toplic, pa še malo naprej ob strugi reke Save. Tako ravne proge v življenju še nisem videla. Vsega skupaj 9 m višinske razlike, o kakih vijugah pa tudi ni bilo sledi. Ampak prav fino.

Tekla sem 2 varianti. Najprej 40 minut počasnega teka, nato pa še 6 ponovitev minute hitrega teka in dveh minut počasnega teka. V knjigi je pri treningu hitrega teka že drugi teden zapovrstjo napaka. Niti 4 krat 3, niti 8 krat 3 ni 16, ane? Spet improviziram.

Zvečer sva se z Davidom "šihtala" in sva si privoščila še vsak en dan po tri ure savne. Nebesa. Ko le ne bi stopila na vago ob odhodu. Grrr...

Jutri se pridružim Tini na nedeljsem teku.



Ni komentarjev:

Objavite komentar

Dej mi kej lepega povej... :)
Žaljivi in nesramni komentarji bodo izbrisani.