sobota, 17. marec 2012

Mini dopust

Končno smo si privoščili nekaj dni dopusta: planirali smo ga že kak mesec nazaj, a ker je bil ravno takrat napovedan tisti polarni mraz, smo ga raje odpovedali.

Tokrat pa je uspelo. Rezervirali smo sobico v hotelu Toplice v Čatežu. kao 4 zvezdice, ampak ne ravno. Malce je že potreben prenove. A ker tudi cena ni bila ravno za 4 zvezdice naj jim bo. Najbolj pa jim zamerimo slabo kuhinjo. Vedno ogromno izbire pri mesu, za prilogo pa vedno pečen krompir, pa še ta presušen. Bljak.

Fino pa je, ker si z bazeni povezan s hodnikom in odpade vse preoblačenje, sušenje las, kape. Drugi dan smo že pri zajtrku naleteli še na Jarčeve, ki so se čisto slučajno znašli ob istem času na istem mestu. Če bi planirali nam gotovo ne bi uspelo. Tako pa smo z veseljem izkoristili dobro družbo.

Urnik je bil prav ležeren. Zajtrk, kopanje, kosilo, spanje, kopanje, spanje.
Ta velika daa sva si pa še vsak en dan privoščila nekaj razvajanja. Namesto spanja je bil šport, namesto drugega kopanja pa savna. Božansko. Po dooolgem času, sem se končno spet počutila kot človek. Ko bom velika bom imela savno. Ampak res!  Škoda le, da si tega nisva mogla privoščiti skupaj. Nič ne de, za to bo še čas.

Fanta sta seveda uživala kot pr' norcih. Enej je svoje Spajdrmenskove kopalke fino zribal na toboganih. Rene pa se je večino časa učil plavati mrtvaka. Termalna voda je predvsem dobro dela prav Reneju, saj smo v teh dneh opazili očiten napredek v razvoju. Pravi navihanec je postal in veselo sodeluje pri vseh neumnostih, ki se jih domislimo. Še najbolj pa ga zabava, ko ga Enej premetava po postelji sem in tja. Pa še drugi zobek je dobil.

Nazaj grede je Enej komaj uspel še voščiti Julianu za rojstni dan, preden sta oba odjadrala v krepčilni spanec in zamudila veselo novičko, ko smo med potjo izvedeli še to, da smo dobili novega prijateljčka Izaka. Iiiiiii. :)



1 komentar:

  1. Krasen mini dopust. S finim urnikom. In s pogumnima fantoma:)

    OdgovoriIzbriši

Dej mi kej lepega povej... :)
Žaljivi in nesramni komentarji bodo izbrisani.