torek, 6. september 2011

Vrtec

Uf, to da hodi Enej v vrtec je pa naporno.

Prej, ko je bil še doma, smo zjutraj do devetih spali, šli dopoldne na kratek sprehod, na sladoled in kavico pa domov čakati da mine ta huda vročina. Po kosilu  za eni dve urci počivat, zvečer pa še malo ven.

Ko je šel Enej prejšnji teden v vrtec, se je najprej zdelo, da bom imela veliko časa zase. V ponedeljek je šel samo za dve uri na uvajanje. Rene pa jih je mirno prespal. V tistem času sem uspela pospraviti skoraj celo bajto (sej veste da temu samo tako rečem, je le stanovanjce).

Komaj sem čakala, da bo četrtek, da bova imela z Renejem celo dopoldne samo zase. Da bova lahko šla na sprehod in celo kam prišla, bova kaj pospravila in skuhala.

No zdaj pa imam. Zjutraj bolj zgodaj vstajam, da se poslovim od našga vrtavčka, potem pa šibam ven, na dooolg sprehod. Nato domov na kosilo, nato po Eneja in še malo naokrog. Zvečer je čas le še za večerjo, tuš in spat. Še za treninge mi zmanjkuje časa. Na blogu me pa sploh ni, saj vidite.

Včeraj sem že navsezgodaj šibala k frizerju, nato pa k sodelavki Aniti na šetnjo, vsaka s svojim vozičkom seveda. In to, da se oblači naju sploh ni prepričalo v nasprotno. Pa sva bili mokri kot miške. Naraščajčka sta pa mirno spala ob škrebljanju dežja. Ker pa je vsaka stvar za nekaj dobra je to pomenilo, da sem prišla bolj zgodaj domov. Z mojim novim prijateljčkom (ki vam ga še nisem predstavila) sva vse pospravila, v miru sem skuhala nekaj zdravega po nasvetu Zulejke. Pa sem imela še čas, da sem se mirno zleknila na kavč spila kavico in pojedla sladoled.

Danes pa spet akcija, zjutraj že na sprehodu, zdaj pa že iščem družbo in varstvo za tekaški trening 6 - 3.

Aja, Enej pa v vrtecu zdaj uživa. Zamenjava skupine se je očitno splačala. Danes je že ponudil Davidu, da kar sam teče v vrtec, da ne bo on avtobusa zamudil. :)

4 komentarji:

  1. Dokler je v vrtcu, lahko še izkoristiš in ga voziš kasneje. Jaz sem to delala celo porodniško; zdaj pa imam. V šoli mora biti pred osmo, meni se pa meša :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Heh, saj dokler ni bilo Reneja sem ga, zdaj sem pa bolj na komot, pa pustim kar Davidu da ga pelje. :)
    Čeprav pri nas neradi vidijo da pridejo po osmi, ko imajo zajtrk.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi ko sem bila jaz na porodniški je punci vozil moja boljša polovica. Letos, ko moram delati, če hočem potem delati pa jaz. Mi paše, da zgodaj vstanem, se uredim, peljem vse tri in potem akcija (no, danes imam odmor po treh dneh pleskanja :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Tudi jaz po novem zgodaj vstajam. Neverjetno. :)

    Pleskanje je eno mojih najljubših opravil. Če le ne bi bilo treba najprej vsega pospraviti, zamaskirati in nato še pospraviti nazaj. :)

    OdgovoriIzbriši

Dej mi kej lepega povej... :)
Žaljivi in nesramni komentarji bodo izbrisani.