četrtek, 8. september 2011

Tekaški dnevnik 6 - 2, 3; 7 - 1

Trening 6 - 2 smo v soboto preobrazili v družinski pohod na Blegoš.
Prav luštno nam je bilo. 1,5h do koče. Vrh smo prihranili za naslednjič, saj sta nas doma že čakala Maks in Erik. Njiju pa res ne moremo pustiti čakati (predolgo). :)
Enej je pot pridno prehodil, Rene jo je prespal v Baby Byornu.
Le fotke so obupne, ker smo želeli prihraniti na teži in smo Nikona pustili doma in vzeli starega Canona. Preveč smo se razvadili z DSLR-jem.






Trening 6 - 3

V torek sem si našla varstvo za fanta. Starata je šel z nami na Rake. A kaj ko Enej ni in ni hotel ostati z njim. On bo tudi tekel. Pa niti superg ni imel obutih. Pa sva se najprej dogovorila, da se ogrejeva in tečeva do Starata in potem jaz šibam naprej. A ko sva ju ujela, je tekel kar naprej za mano. Pa sva tekla še tri minute pa nazaj k Staratu in Reneju, a se tudi ni hotel obrniti. Pa sva tekla še malo, sem že kar šibala naprej, se ustavim, ga spet vidim za mano. Tečeva do studenčka, in počakava preostala dva. Nato mu zabičam, naj počaka pri Staratu, ker bom šla hitro in ga ne bom več čakala. In šibam. Pritečem do konca, se obrnem in tečem nazaj in ga zagledam. Tristo metrov pred koncem v družbi simpatične punce. Komaj je še sopel. "A je s tabo?" me vpraša dekle, "sva šla iskat mamico".
Enej pa pravi: "Sem šel kar z njo, ker jo poznam!"

300 m pred koncem se seveda nisva obrnila in sva šibala še do konca. Nato pa počasi nazaj. Seveda za tek ni bilo več moči.

Če boste gledali Garmina, je zadnji krog za odmisliti. Pozabila sem izklopiti števec in je kar tekel in tekel dokler ni zmanjkalo baterije. :)


Današnji tek

Ker tisto v torek ni bilo prav naporno, si nisem privoščila dneva počitka ampak sem nadaljevala kar v sredo. Tokrat je bilo predpisano petkrat po deset minut z vmesnimi eno minutnimi postanki. Šla sem v družbi Patricije, ki me je tudi pregovorila v 21ko. Videlo se je, da sem bolj-kot-ne počivala prejšnje dni, saj sem navkljub vročini in žeji tekla povsem brez težav. Ker sem bila po štirih serijah še povsem spočita, sem se odločila, da tek podaljšam za deset minut nekoliko hitrejšega teka.

Očitno je program treningov res odličen, saj sem po šestih tednih treninga že povsem brez težav pretekla celih 10 km. Tako super mi je bilo, da komaj čakam jutrišnji tek.

2 komentarja:

  1. Ja, ampak sem res. :)
    Še sama nad sabo sem presenečena, da še kar vztrajami in še kar uživam. :)

    OdgovoriIzbriši

Dej mi kej lepega povej... :)
Žaljivi in nesramni komentarji bodo izbrisani.