četrtek, 2. junij 2011

Poslastica dneva



Ne, ne.. bezgov sirup sem naredila že včeraj. Ampak izgleda bolje kot v resnici je. Preveč sladek, premalo okusa. Mislim da so bili cvetovi premajhni.

Taprava poslastica je bila mesna lazanja, ki je bila videti slastna in je dišala takooo dobro, da res ni bilo časa za fotkanje. Tudi ostalo ni nič.

Jutri pa prvič probam narediti krompirjevo polento, ki je nisem jedla že od osnovne šole. Kaj naj pa zraven pripravim?

5 komentarjev:

  1. Vidiš, jaz krompirjeve polente sploh ne poznam. Fotka izgleda pa slastno!

    OdgovoriIzbriši
  2. Končno mi je uspelo mal prebrat.
    Ma se vidi, da maš časa ne pretek :).
    Krompirjeva polenta je pa zakon. Jaz jem sraven navaden jogut
    rt, njamsi!

    Si mi lušt nardila :).

    OdgovoriIzbriši
  3. JAz tudi ne vem, kaj je krompirjeva polenta.

    OdgovoriIzbriši
  4. @Tina: ha, ha.. ja časa mi res ne manjka. Število objav v letošnjem polletju že skoraj presega število objav v celem lanskem letu. :)

    @Neskončna in Olivija: krompirjeva polenta je (če lahko verjamem kolegicam na besedo) kuhan in zmečkan krompir, v katerega dodamo ocvirke, sol in poper ter šnitleh (na koncu jezika imam slovensko besedo, pa se je ne spomnim) ali po nekaterih receptih majaron.
    Običajno se ga je z ješprenom, ampak to je ena izmed redkih stvari, ki je jaz ne maram. No, morala bi ga spet probati, ker tudi tega že zeloo dolgo nisem dobila pred nos. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Evo, poročam. Krompirjeva polenata je dokaj uspela. Ni bila ravno taka kot sem jo imela v spominu ampak je res že zelo dolgo nisem jedla. Mislim da bi morala imeti okus bolj po kuglcah za žlikrofe, kar pomeni, da bi morala dodati še majaron, ki ga zdaj nisem in izpustiti čebulo, ki sem jo zdaj dala notri. Bomo še probal.

    OdgovoriIzbriši

Dej mi kej lepega povej... :)
Žaljivi in nesramni komentarji bodo izbrisani.