petek, 6. maj 2011

Neuporabna

V zadnjem času sem povsem neuporabna.
Pa ne vem ali je to lenoba, pomankanje vitaminov ali železa, pomankanje kondicije, višek horomonov, začetek otekanja nog ali vsega po malem.

Bistvo je, da za vsako malenkost porabim trikrat več časa kot ponavadi.
Kdo bi mi pomagal nositi?
8 ur spanca je premalo. 1 ura popoldanskega počitka je premalo. Najtežje delo je vztajanje iz stola, da kavča sploh ne omenjam. Preprosto kosilo kuham 2 uri. Za odpisat na mail rabim cel teden. Telefona kar ne bi dvignila. Fotk za na blog imam malo morje in kar čakajo in čakajo...

Še 7 tednov pa bo vse drugače. Komaj čakam!

7 komentarjev:

  1. Pa kaj. Imaš vso pravico. Daj si duška in počivaj. Počitek ni lenarjenje.

    In nisi neuporabna. Marsikomu prideš zelo prav. In če počivaš, si spočita, tudi sebi prideš prav. Če nisi, si si verjetno bolj v napoto.

    In še nekaj - čudovita si. Bi te sprintala in obesila na vidno mesto, ker si res krasna, poglej se. Samo mislim, da bi me imeli za čudakinjo...

    OdgovoriIzbriši
  2. oooo kako si lepa :)
    ups, pa zdaj si me spomnila, da ti nisem odgovorila na mejl iz datuma 21.4. :(
    pa nisem noseča....torej imaš ti vso pravicu kuhati 2 uri in spati kolikor te je volja!!
    Čez 7 tednov bo vse drugače - vse boš delala ekspresno. Kuhala. Spala. Jedla.
    :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ha, ha.. neskončna, res bi bila videt smešna.

    Pa takole med nami: zelo sem se morala potruditi, da sem našla fotko na kateri sem še kolikortoliko normalna za videt. Na ostalih sem taprava lunca z deset centimetrskim podbradkom, al pa kot kak kupček drekca tičim v kakem naslanjaču in se ne morem ven pobrat. :)

    Joj, me je pa res že strah kako bo vse ekspresno potem. Enej je bil čist preveč priden otrok, tako da v resnici sploh ne vem kako je, ko imaš dojenčka. Ta bo pa ravbar. Stoposto. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Iiiiiii, kako si lepa!!!!

    Drugače pa verjamem ja, da imaš že vsega poln kufer.... Vem kako je bilo leto nazaj ;)
    Saj bo potem lepše, s tem se lahko tolažiš ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. No, jaz te ne poznam, pa lahko rečem, da super izgledaš. Sploh za tako visoko nosečo. In mimogrede, kljub temu, da imam tri otroke ti povem, da sovražim nosečnost. Ker sem bila vsakič kot invalid. Možgani mi niso delali, premikala sem se kot zarjavel radiator, bolelo me je vse od prve do zadnje kosti kot bi bila stara 90 let. Tako da si mirno privoščiš biti neuporabna. Boš pa potem bolj ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. O hvala!
    Res je grozno, ker v resnici nimam nobenega tapravega razloga za jamranje. Le ves čas po malem mi nekaj fali.
    Lih včeraj sem razmišljala, kako mi vsi pravijo kako hitro da mineva čas. Ampak ti ne vedo, da je s tem trebuhom vsak dan dvakrat daljši kot običajno. Da o nočeh sploh ne govorimo. Pa sej bo, sej bo. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Se živo spomnim lanskega leta - kako dolgi so bili dnevi in noči. Vsak, s komer sem govorila, me je prepričeval, da tečejo hitro, meni so se pa vlekli kot tedni in meseci. Na srečo se s porodom to konča, zdaj bi z veseljem dodala kakšne 4 ure vsakemu dnevu. Pa po mojem imaš med nosečnostjo milijardo razlogov za jamranje, že zato, ker si noseča ;) (ps:Bi rada videla enega nosečega moškega kako bi zdržal :)))

    OdgovoriIzbriši

Dej mi kej lepega povej... :)
Žaljivi in nesramni komentarji bodo izbrisani.