sobota, 7. maj 2011

Home alone

Moja dva frika sta šla na kolo. Čist važna.



Lotos so bila darila za rojstni dan fantastična. Eno od tistih (in ni jih bilo malo), ki so ga pripravili do vriskanja je bil Trail-gator, ki sta ga prinesla starata in staramama. Zdaj je pa akcija. Pravkar sta se odpravila do none in nonota, kar prej ne bi bilo mogoče.

Če razmišljate o nakupu in vam Italija ni predaleč vam priporočamo da obiščete DECATHLON, tu se ga namreč dobi za krepkih 20 € ceneje kot je najcenejši na ebay-u.

9 komentarjev:

  1. Uau, kakšna frajerja!!! Res super darilo za rojstni dan!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, res sta frajerja.
    Enej je cel frajer še potem ko pride domov. Najprej poje zvrhan krožnik kosila, kar se ponavadi le zelo redko zgodi, potem pa spi toliko časa kot je prej kolesaril. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. To je pa res uporabna zadeva. In precej varna, kajne?

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, upam, da je res varna.

    Glede na to, da je lepo pripet na sprednje kolo je verejetno varen toliko kot je varen voznik ta sprednjega kolesa. Na kake hudo prometne ceste ga pa še vedno ne bi spustila.

    OdgovoriIzbriši
  5. Hej, to sem jaz včeraj videla prvič v Kranju. Res kul zadeva, grem pogledat koliko stane (kje bi ga v naših gričih uporabljali je pa drugo vprašanje ;))

    OdgovoriIzbriši
  6. Olivija, tudi mi smo v hribih pa čist deluje. Kakšna ravnina se že najde, itak pa morajo mulčki lepo poganjati svoja pedala.

    OdgovoriIzbriši
  7. Aja, pa še ceno sem preverila. Slabih 120€ pri naših prodajalcih. Na ebay-u je 80€+, v Decathlonu sva midva dala 60€. Za ta dnar se pa že splača zapeljat do Udin. Narediš izlet do Benetk, Devinskega gradu pa zapraviš tistih dodatnih 60€ za dobro kosilo in bencin. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Dobra ideja za izlet. Mogoče jo pa izkoristimo :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Ali pa.. šibaš zjutraj do Decathlona, potem pa na kras kolesarit. :)
    To si že od nekdaj želim pa mi še ni uspelo. Enkrat bo.

    OdgovoriIzbriši

Dej mi kej lepega povej... :)
Žaljivi in nesramni komentarji bodo izbrisani.