sreda, 3. september 2008

Bizi, bizi, bizi..

Čeprav se je že v soboto začel naš poznopoletni dopust, sem si šele zdaj uspela ukrasti minutko ali dve, da se vam spet malce oglasimo z našimi prigodami.


Pa začnimo tam, kjer smo ostali.

Dva vikenda nazaj:
Petek:
Tina in Anja praznujeta rostni dan, in nas povabita na bowling.





Sobota:
Z Davidom praznujeva 30-ki, zaradi slabih napovedi se namesto v Beli naselimo na Kromarjevi terasi. Čevapi so bili dobri tudi s plinskega kuhalnika in bilo je prav prijetno. Povsem neprofesionalno pa sva fotoaprata pozabila doma. Še dobro, da ga je imela Mateja. ;)







Nedelja:
Gremo se malce namakati v Atlantis, nato pa še v kino. Enejčka je medtem pazil stric Tine in menda sta se kar zabavala. V glavnem, ob ponovnem srečanju, ni nil nihče od njiju objokan. Tokrat smo fotoaparat imeli sabo a ni bilo časa za fotkanje.

Čez teden smo bili bizi bizi bizi, a smo vseeno uspeli (končno) naročiti nov fotoaparat in ker nam je umrl (crknil) monitor pri starem računalniku, še laptopa, ki je bil v planu že zelo zelo dolgo.

V soboto smo se udeležili Monikine in Igorjeve poroke. Bilo je čudovito. Vsi so bili zelo lepi. Predvsem Marisa in Tija, sta bili kot princeski. ;)
Poroka je bila v Sp. Idriji, nato pa so nas povabili na poročni piknik v Krnice, kjer se je našlo za vsakogar nekaj zabavnega. Največ zabave otrokom in odraslim vseh starosti pa je prinesel trampolin.























V nedeljo smo šli v Ljubljano po vse za prenovo. Ustavili pa smo se še na kavi pri S.M., ki je Enejčku posodil veliko škatlo Lego kock.























Ponedeljek, torek in sredo pa smo porabili za vrtanje, glancanje, beljenje ipd... in končno smo spravili stanovanje v red. Preuredili smo dnevno, Enej je dobil svojo sobico, midva z Davidom pa novo pisalno mizo.

Jutri pa se končno odpravimo še malce "na lepše". zapravili bomo darilni bon za vikend v Termah Dobrn, ki sva ga dobila za rojstnid dan. Hvala vsem! Dobite kartice (Na blogu ;)).


Uf, smo bili dolgi...

5 komentarjev:

  1. Ko boste drugič v LJ si vzemite čas, da nama vrnete obisk :) Uživajte na dopustu! :D

    PS: Se priporočam za fotomaterial novosti v stanovanju :) Ikea? ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. @storyteller: z veseljem se enkrat ustavimo. Le uskladiti se bo treba. ;)
    Stanovanje je pa tokrat doživelo preobrazbo praktično brez vloženih sredstev, le malo barve, nov ploh za pisalno mizo in dve polici, to pa je iz Ikee. ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. kul!Tut če je mal dolgu je ok, ka je podprtu s foto materialam. Sam si nardila napaka, ka si razkrlia skrivna identiteta S.M.:))

    OdgovoriIzbriši
  4. Ujej! Bom popravila, kar se popraviti da. :)

    OdgovoriIzbriši

Dej mi kej lepega povej... :)
Žaljivi in nesramni komentarji bodo izbrisani.