ponedeljek, 3. december 2007

Vikend

Tokrat smo vikend preživeli delovno.

Končno smo zbrali tisto malo energije, ki se je spet nabrala od selitve do zdaj in sezidali naš šank v kuhinij. Glavni mojster je bil D. in šank je odlično uspel.
Če gre Kolektor slučajno kdaj v stečaj, bo komot polagal ploščice. :)

Zdaj pa samo še enkrat skočimo do Ikee po stole in pult. Jej bo lepo!

















Nedeljsko popoldne pa smo izkoristili za namakanje v Atlantisu. Žal smo fotoaparat pozabili doma. Lahko pa mi verjamete, da se bomo še vračali. Ko je Enej zagledal vodo je od veselja skoraj "po luftu skakal".


Imeli smo se lepo. ;)

5 komentarjev:

  1. Pridni, pridni, lepo zgleda pultek ... naslednjič, ko prideva z Belino mimo, ga pridem pogledat ... Anita, človeku je še huje pri srcu, ko se celo spomni na fotoaparat in potem ugotovi, da ma prazne baterije ... potem ga morš še s sabo vlačit - popolnoma neuporaben fotoaparat ... to je veselje! :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. @mija: ha, ha. Ja, mi imamo pa zdaj izgovor, da moramo nujno spet v Atlantis, ker to veselje pa moramo dokumentirat. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Pridni, pridni... Mi smo imeli pa koline in smo 2 pujsa spravili na oni svet. Z L. se še kregava, ali lahko objavim fotke. Niso glih za vegetarjance ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. @matej: pa da koga ne prepričaš v vegetarjanstvo. MOgoče bo bolje, če objaviš samo rezultate. ;P Ali pa nas povabiš na degustacijo. Njamsi.

    OdgovoriIzbriši
  5. Lipa,lipa, zdej lohk pa Pad skalca kr zapreja:)

    Sm glih pršu iz Barce...se jutr kej aglasim,dans sm preveč zmatran.

    LP

    OdgovoriIzbriši

Dej mi kej lepega povej... :)
Žaljivi in nesramni komentarji bodo izbrisani.