sreda, 12. december 2007

Šoping, obletnica in še kaj

Včeraj sem po dooolgem doolgem času šla sama v šoping. Brez trebuha, brez vozičkov in brez moških komentarjev.

In bilo je fantastično. Lahko sem probala vse kar sem želela, ni bilo nič narobe, če sem šla v vsako trgovnino po dvakrat. Nakupila sem pa tudi vse kar sem imela namen ( pa še kaj več). Za tiste, ki ste nameravali pisati Dedku Mrazu, pa še niste - zdaj je prepozno. Je kupil kar se je njemu zdelo.

Zvečer pa smo se dobili s sošolci iz gimnazije na 10 (deseti!) obletnici odkar smo se razšli. Zbrali smo se kar v lepem številu, še posebej pa smo bili veseli razrednika Robija. Srečanje je bilo nadvse prijetno in prav škoda je, da se ne vidimo večkrat.

Zdaj smo že v tistih letih, smo si že lahko ogledali fotografij naše mularije, poklepetali o bolečinah v križu :), pojedli smo nekaj pic, spili kak kozarček vina... kje so pristali ne vem, jaz sem morala domov. Super je bilo!

Pa tako med nami: punce bolje prenašamo breme let kot fantje. He, he.




















In kaj pravi Enej? Včeraj je bil prvič cel dan v varstu in je bil priden. Drugače ja pa postal prava žverca, živo srebro! Najtežje je biti pri miru, da bi mu preoblekli hlače.

5 komentarjev:

  1. hmmm... jaz nisem dovolil, da se me objavi. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. @ župec in klemen: Vav, tole me pa spominja na biologijo pri naši Ritki. :)Zadnji dve uri v sredo ko smo gledali posnetke čopastih ponirkov (ene osmič) :)
    In bomo izvedeli če se je žurka razvila?

    OdgovoriIzbriši
  3. fini ste,reunions so zakon! sam tebe pa ni, mama anita!
    video je pa...cel smeh:D:D, zdravilo za slabo voljo;) Ati David je super, komentar 'sej zdej sm te ene dwakrat pa ni blu benih kamidi' pa se bel :D hehe, ce sm prow slisala, ja, ka sm ze u litih, pa je triba kricet;)
    js tud bla vcir v lj...lepe luckeee, njami kuhan vincek!
    pridna bodi (bodite), se slisimo
    caw
    martina

    OdgovoriIzbriši
  4. Faaaak ej, David, obvladaš ... dans mi je šele uspelo filmčk pogledat :-))

    OdgovoriIzbriši

Dej mi kej lepega povej... :)
Žaljivi in nesramni komentarji bodo izbrisani.