nedelja, 4. november 2007

Napredek


Tale blog je bil v štartu namenjen sledenju Enejevega napredka, a v zadnjem času razen zob nisem omenjala ničesar. Pa ne zato, da se nič ne bi dogajalo ampak zato, ker se vse dogaja nekoliko bolj neopazno. Kar naenkrat se zaveš, kaj vse že počne, pa nisi opazil kdaj je bilo prvič.

Odzove se na svoje ime.

Neverjetno hitro se giba. Sploh prevali se na trebuh in nazaj čisto prehitro. Predvsem je to opazno ko ga hočemo previti. Tako zelo se zvija, da mu moramo najti kako igračo, da jo prime v roke, da leži vsaj toliko pri miru, da mu lahko nalepimo pleničke. V bistvu naredi kar nekakšen most na glavi.



Pokaže dvigni me.

Zna že pociljati hrano v usta. Sicer bolj slabo, pa vendar. Vendar že kar pridno trenira. Ob kosilu mu pripravimo finger food bife. Kako glavico cvetače, banano idr in on se trudi po svojih najboljših močeh. Seveda večina (90%) pristane na tleh ampak to moramo vzeti v zakup.

Zelo dobro že opazuje okolico in z njo sodeluje. Sploh je pozoren na manjše otroke in dojenčke.

Zelo lepo že sedi in le redko se še prekucne.

Vsak dan pridno vadi kobacanje po vseh štirih. postavi se v štartni položaj, potem pa se gunca naprej in nazaj. Kako bi premaknil roke naprej mu še ni uspelo ugotoviti, nogice pa že lepo premakne naprej. Vse skupaj gre običajno še vedno rikverc.

Aja, pa lasje so mu tudi že precej zrasli. zdaj ima eno tako luštno rokezico po vrhu glave. Kot Beckham.

Postal je tudi že tako velik, da sva šla danes prvič na sprehod z nahrbtnikom. Videti je bilo da uživa.

Res postaja vsak dan bolj zabaven. :)

Bova pa v naslednjih dneh sama, D. nama je pobegnil na službeno pot in se vrne šele v sredo zvečer, tako da se priporočamo za kako družbo. Danes sta prišla H. in L., sta mu dala kašico in kaki za degustacijo, staramama A. pa nam je zlikala vse perilo, medtem ko sem ga jaz uspavala in pisala kolokvij. Hvala vsem, predvsem pa mami. :)


2 komentarja:

  1. Se nisem uspel nic oglasit prej, sem pa zdaj prvi. Cez vikend obicajno nimam free neta zato pocakam na ponedeljek. Ampak mislim da nam bodo danes, koncno montirali net kot se zagre. Ti netarji so povsod isti, le da v slo recejo "pridemo jutri" tu pa le "mañana".Fin Enej, je ze iz slik videti da postaja vsak dan bolj zabaven:) Mejte se, pozdrav vsem! Ja pa zaenkrat moje kulinaricno domotozje se lahko tolazim z morsko hrano, ampak ne vem koliko casa bo se tako:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj kakšne žabice ima:)) Sej veš Anita, da opazim najbolj banalne nepomembnosti, no kakor za koga:) Zlat je:)

    OdgovoriIzbriši

Dej mi kej lepega povej... :)
Žaljivi in nesramni komentarji bodo izbrisani.