sreda, 14. november 2007

Darilo

Prejšniji teden smo na banki Koper vzeli kredit za stanovanje.
Na koncu nam je komercialistka prav ponosno povedala, da za dobimo v zahvalo darilo, ampak da ga zdaj še nima in da nas pokliče ko ga dobi.
Pa sem si mislila da bo sigurno spet kaka brezvezna zadevica, ki se ti jo zdi škoda glih stran vreč, doma se ti pa prah nabira.

Ko pa sem danes pogledala v nabiralnik sem dobila tole:













Bila sem res izredno prijetno presenečena. Res lepo, a ni? Škoda le, da smo pri nas Česnik Mažgon-ovi, ne samo Česnik-ovi.
Pa še Ata M. nam je tablico že naredil.

Sem bla pa popoldne še pri mami na predstavtivi AMC posode, (BTW, sem navdušena - gotovo bomo kaj nabavili, prej ali slej). Sm dobila pa še eno darilce, pa res tako za prah nabirat. Mini ogledalce. Glede na mojo Avonovo preteklost, si lahko mislite, da mi ogledalca na vseh koncih ven gledajo. Če kdo rabi, naj se javi. :)

Če bi šel pa kdo na predstavitev AMC, bom pa tudi zrihtala. Se mi zdi, da je fino videt nekaj takega. Lahko kdaj parv pride.

6 komentarjev:

  1. Jst bi v bistvu rabla tablco (ne špegla), samo "Česnik" ne bo v redu :-( Lahko bi z belilom šla čez ;-)

    OdgovoriIzbriši
  2. ummmm...men uno zraven tablice deluje kot metek...mogoce pa je razumevajoca gospa, navelicana dedca in dolgocasnega zakona, poslala darilce mazgonovi za zadetek v polno v krizni situaciji...tablica bo potem ze nekam pasala:D:D:...ok, crni humor...sam da ne bodo men zdej mogl prow na brzino kaksne tablice dizajnirat:D:D:D, samo za vsak slucaj, bom tu ostala raje kar anonimna:D;)

    OdgovoriIzbriši
  3. @mija: bom šparala tablico za Enejevo prvo stanovanje (te na koga spomnim?)
    @anonimni: tisto so šraufi. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. sraufi praws...pol mora bit zih nek se kaksn pihalnik...a si preverla, ce je kje kak skrivni predalcic...no,le dej...neki more bit...babe wndar skup drzije!ti pa hit kapaciteto pljuc trenirat
    sama zloba me je, ane;)

    OdgovoriIzbriši
  5. @anomini: pa ne sam zloba, je videt da imaš še kakšne druge probleme:)

    OdgovoriIzbriši
  6. hehehe,...raj ne vprasam, kaksne ;):D:D

    OdgovoriIzbriši

Dej mi kej lepega povej... :)
Žaljivi in nesramni komentarji bodo izbrisani.