sobota, 3. november 2007

Bolezen

Ne vem komu na čast pišem tale bolg, če me potem nihče ne opozori, da bom pekla mušnice??? Še celo priporočite nam jih! Smo celo noč kozlal. :) He, he, se hecam.




















Kar je od bolezni res, je pa tole, da je bogi Enejček (bi rekla staramama iz Rajd) prebolel virozico ali gripo. Včeraj zjutraj so se mu po celem telesu pojavili izpuščajčki in smo se šli pokazati zdravnici, pa so nas že na hodniku odslovili in nam povedali, da je to tipičen znak otroške viroze. Dva dni vročine, potem pa še par ur do par dni izpuščajev po celem telesu. In da je že mimo. Upam, da res.

Zvečer sta prišla M in A pokazati slike iz Korzike. Naredila sta res zanimivo fotoreporažo. Človek bi kar spakiral kufre. Priporočam!

Danes, ko se moram (spet ali še vedno) učit, pa kuham golaž. In prisežem, čisto tak je kot od staremame. Pa žlikrofi za zraven. Naši bodo sicer "ad Štifana" ampak vseeno. MMMM. Tine sory če boš po tem dobil domotožje. Bom dala malo golaža v zamrzovalnik za takrat ko se vrneš. Tak mi verjetno ne bo več ratal.






Enej in D. pa se sprehajata po Rakah. Kako sem jima fouš.

4 komentarji:

  1. Da ne bos rekla, da nobedn ne komentira,mislem, da se je ata najavu na kosilo, pol pa ni blu nec.Maguce ti bo se zou, da sm zacela pisat na blog, no, se bom ze potrudla, da ne bom prevec trapala z mojim besednjakom.Ostalo preberi na mejlu.Upam,da je Enej vridu, ce je sou na spancir. Zivjo!

    OdgovoriIzbriši
  2. jest tut upam, de na bo mama prewec pisala, ka nam bu usem ziuce pazrla!!!:)

    OdgovoriIzbriši
  3. O bogi Enej; šesta otroška bolezen, ane?
    Še sreča, da je hitro mimo.

    Uživajte, Tita

    OdgovoriIzbriši
  4. @Tita: A to je ta šesta?
    Danes je res že čisto zdrav, pa tudi spali smo odlično. :)

    @Stara mama, ti kr še kej napiš, lohk prideš pa tud mal pacartat.

    OdgovoriIzbriši

Dej mi kej lepega povej... :)
Žaljivi in nesramni komentarji bodo izbrisani.